ja na gwiazdke dostałam multicookera hyundai. na razie jestem do niego nastawiona pozytywnie i bedą go wyczuwać pierwsze moje dzieło - ciasto jabłkowe udało się całkiem fajnie tylko spód lekko sie przypiekł
No to ja powiem tak. Od dawna uzywam sprzętu Philipsa. I jestem do niego przywiązana. Sprawdza się, rzadko psuje. Ogólnie mogę śmiało polecić A ja mam na oku taki jak na zdjęciu. Moze się Mikołaj postara w tym roku
Aha rozumiem.
Co do programu to wsisnełam start i myślałam ze będzie tak jak przy programie gotowania zupy boil, że czas ruszy jak zacznie wrzeć ale nie ruszył. Albo coś mam uszkodzone albo skopałam, Jutro spróbuje raz jeszcze.
Cześć wszystkim.
Mam pytanie do użytkowników Philipsa, jest pewnie ono głupie ale jak widać mi już całkowicie rozum odebrało.
Jeżeli w przepisie mam 3 i 1/2 miarki ryżu to mam to rozumieć ze mam wsypać 3 czubate te miarki i pół czy może na tej miarce sa takie podziałki wiec wsypać do 3 kreski plus pół kolejnej. Nie wiem czy ktoś rozumie o co mi chodzi ale jak ktoś używa to pewnie tak
Kolejna sprawa jaka mi się przytrafiła wczoraj: po wrzuceniu wszystkich składników zgodnie z przepisem wybrałam program pilaf i czekałam , czekałam czekałam aż tak godzinę i zegar odmierzania programu się nie załączył wiec się to gotowało i gotowało. Ciągle na zegarze migały w kółko takie kreseczki. Miał ktoś taki przypadek, bo całe danie wylądowało w koszu.
Wsypujesz 3 i 1/2 miarki (ale płaskie) a wody wlewasz do poziomu odpowiadającego 3,5 miarkom ryżu (podziałka jest w misie).
Jeśli wybierzesz dany program za każdym razem musisz wcisnąć przycisk Start.
Cześć wszystkim.
Mam pytanie do użytkowników Philipsa, jest pewnie ono głupie ale jak widać mi już całkowicie rozum odebrało.
Jeżeli w przepisie mam 3 i 1/2 miarki ryżu to mam to rozumieć ze mam wsypać 3 czubate te miarki i pół czy może na tej miarce sa takie podziałki wiec wsypać do 3 kreski plus pół kolejnej. Nie wiem czy ktoś rozumie o co mi chodzi ale jak ktoś używa to pewnie tak
Kolejna sprawa jaka mi się przytrafiła wczoraj: po wrzuceniu wszystkich składników zgodnie z przepisem wybrałam program pilaf i czekałam , czekałam czekałam aż tak godzinę i zegar odmierzania programu się nie załączył wiec się to gotowało i gotowało. Ciągle na zegarze migały w kółko takie kreseczki. Miał ktoś taki przypadek, bo całe danie wylądowało w koszu.
Wygląda ciekawie,tzn widać ze jest naszpikowany różnymi bajerami,a mi chodzi o te podstawowe funkcje jakie powinien spełniać.nic więcej. Zemler w zupełności tutaj wystarczy.
A widziałyście już najnowszy sprzęt od Redmonda? Wprowadzili model M90, udoskonalony, nieco inny od M4502, z większą ilością programów, większym przedziałem temperatur, sterowaniem sensorycznym oraz funkcją "gotowania na wolnym ogniu". Fajnie się też prezentuje - ma taki bardzo nowoczesny wygląd .
Multicooker Philips lub Zelmer
Obserwuj wątekOdp: Multicooker Philips lub Zelmer
Benika
Odp: Multicooker Philips lub Zelmer
pysznapycha
Liluchna
Odp: Odp: Odp: Multicooker Philips lub Zelmer
agata1601
Co do programu to wsisnełam start i myślałam ze będzie tak jak przy programie gotowania zupy boil, że czas ruszy jak zacznie wrzeć ale nie ruszył. Albo coś mam uszkodzone albo skopałam, Jutro spróbuje raz jeszcze.
Odp: Odp: Multicooker Philips lub Zelmer
Hrabina w kuchni
Wsypujesz 3 i 1/2 miarki (ale płaskie) a wody wlewasz do poziomu odpowiadającego 3,5 miarkom ryżu (podziałka jest w misie).
Jeśli wybierzesz dany program za każdym razem musisz wcisnąć przycisk Start.
agata1601
SuperInterior_pl
Smakoszka83
eKuchnia_com
orlikowawiolka