Odp: Mandarynkówka z goździkami wg przepisu Miśki!!
Dzięki za przepis,na pewno w najbliższym czasie go wykorzystam bo wygląda bardzo apetycznie,dam też znać na forum jak mi wyszła ta nalewka
Staż w Gotujmy: 3727 dni
Miasto: -
Dzięki za przepis,na pewno w najbliższym czasie go wykorzystam bo wygląda bardzo apetycznie,dam też znać na forum jak mi wyszła ta nalewka
Na miejskim targu jest to ryzykowne,ale od rybaka czemu nie,w końcu tylko wtedy mamy 100% gwarancji że ryba będzie świeża. A zamawiacie artykuły spożywcze online?
Jeżeli są zamrożone to jak najbardziej można je jeść,ie stracą smaku czy "na wartości",nawet jeżeli nie są wypatroszone,o to się nie martw.
Wpadki zdarzają się każdemu i nie ma się czym przejmować Moim zdaniem spokojnie możesz wyjąć i obrócić ciasto,nic złego nie powinno się stać a wiem z własnego doświadczenia
Każda odmiana będzie dobra,ale jeżeli chcesz chrupiące talarki z ziemniaków to polecam usmażyć je na patelni,efekt będzie zdecydowanie lepszy niż w piekarniku.
Zgadza się,zresztą to dotyczy niemal większości warzyw czy owoców,nalezy obierać je ze skórki,to nie to samo co w przypadku własnej uprawy gdzie dosłownie wiemy co jemy.
Akurat z indyka nigdy nie gotowałam golonki więc także chętnie dowiem się szczegółów na ten temat od doświadczonych Użytkowników,im więcej informacji tym oczywiście lepiej
Może napisz jaki sos do spaghetti robiłaś dotychczas i wtedy pomożemy,podamy swoje przepisy bo inaczej ciężko cokolwiek doradzić i pomóc.
w zasadzie poprawne są obydwie formy,chyba że chcesz być naprawdę profesjonalistą i zabłysnąć,wówczas polecam wersje zawijania nr 2. Tak na marginesie sushi też trzeba lubić,u mnie w domu nie przeszłaby taka potrawa.
Zdecydowanie majonez plus jogurt- w efekcie powstanie Ci ni to sos czosnkowy ni majonezowy a bardzo dobry iw smaku,w sam raz do frytek,polecam wypróbować