Wpadki zdarzają się każdemu i nie ma się czym przejmować Moim zdaniem spokojnie możesz wyjąć i obrócić ciasto,nic złego nie powinno się stać a wiem z własnego doświadczenia
Według mnie można, sama często gdy widzę,że z tyłu ciasto się rumieni za bardzo a z przodu jest bladsze wyjmuję i odwracam blaszkę.....oczywiście potrzeba pewnego doświadczenia i należy to wykonać szybko i nie za wcześnie gdy ciasto jeszcze jest surowe czyli pod koniec pieczenia można to zrobić....oczywiście wszystko zależy od piekarnika, szczególnie taka potrzeba istnieje gdy posiadamy stary piekarnik...
Hej! Szybka odpowiedź potrzebna. Czy w czasie pieczenia ciasta na proszku można wyjąć i ponownie wstawić tak żeby nie opadło ciasto? Dziękuję za odpowiedź
Problem z ciastem
Obserwuj wątekOdp: Problem z ciastem
ewela24
Odp: Problem z ciastem
WinoToskanii_pl
Odp: Problem z ciastem
MaxiQueen
Odp: Problem z ciastem
misia14
Odp: Problem z ciastem
Noruas
Problem z ciastem
argument