Odp: Wykrawaczki- zestawi do ciast

Bardzo fajny zestaw, ale nadal nie mam pojęcia jak zrobiłaś te żonkile.

Odp: Jaka patelnia do naleśników

Ja mam zwykłą patelnię teflonową z niskim rantem. Ale używam jej tylko do naleśników i tak jak pisze Bunia omletów. Mam ją już z 3 lata i jak na razie nic się nie wybrzuszyło. A patelenkę mam za punkty jakie zebrała swego czasu w jednym ze sklepów. Oby służyła jak najdłużej, bo świetnie się sprawuje.

Odp: Odp: Chwalimy się;

monikaT83 napisał(a): Witam!
Przed godziną kurier przyniósł mi komplet pięknych pojemników próżniowych, które wygrałam w konkursie na bożonarodzeniowe mięso. Dziękuję serdecznie. Z pewnością będą w powszechnym użyciu.
Miłego dnia
Monika
Gratuluję. też takie mam i bardzo często z nich korzystam.

Odp: Odp: Odp: Proszę sprawdzić

Super
kołczu napisał(a): Dzięki, poruszę ten problem

zewa napisał(a): A ja mam pytanie czysto techniczne i to raczej chyba do admina bądź informatyków zajmujących się stroną. Czy jest możliwe aby opisy przygotowania mogły się zapisywać nie tak jak do tej pory jednym ciurkiem a oddzielając poszczególne etapy np, enterem ? Taka możliwość jest tylko po edycji opisu i tu od razu moderatorki mają więcej pracy bo przepis muszą zatwierdzać dwa razy.
Wydaje mi się, że podzielony opis na etapy lepiej się czyta i chyba się ze mną też z tym zgodzicie. Bo nawet jak sobie wpiszemy opis z podziałem na etapy to system i taj je zbija w jeden ciąg.

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Proszę sprawdzić

Pyza napisał(a): 2milutka, chodzi o to żeby można było tekst podzielić na akapity a nie wszystko pisane ciurkiem. Żeby można było tak zrobić jeśli ktoś będzie chciał - ja bym chciała bo inaczej dłuższe przepisy zlewają się i są mało czytelne

dokładnie o to mi chodzi

Odp: Galeria fotograficzna.

a to taka ciekawostka, gruba warstwa zmrożonego piasku i pod nią wymyta przez fale dziura.

Odp: Proszę sprawdzić

A ja mam pytanie czysto techniczne i to raczej chyba do admina bądź informatyków zajmujących się stroną. Czy jest możliwe aby opisy przygotowania mogły się zapisywać nie tak jak do tej pory jednym ciurkiem a oddzielając poszczególne etapy np, enterem ? Taka możliwość jest tylko po edycji opisu i tu od razu moderatorki mają więcej pracy bo przepis muszą zatwierdzać dwa razy.
Wydaje mi się, że podzielony opis na etapy lepiej się czyta i chyba się ze mną też z tym zgodzicie. Bo nawet jak sobie wpiszemy opis z podziałem na etapy to system i taj je zbija w jeden ciąg.

Odp: Odp: pomylone zdjęcia

kołczu napisał(a): Będzie więcej
O to czekamy