Odp: Wykrawaczki- zestawi do ciast
Bardzo fajny zestaw, ale nadal nie mam pojęcia jak zrobiłaś te żonkile.
Staż w Gotujmy: 5605 dni
Miasto: BIESIEKIERZ
Bardzo fajny zestaw, ale nadal nie mam pojęcia jak zrobiłaś te żonkile.
Ja mam zwykłą patelnię teflonową z niskim rantem. Ale używam jej tylko do naleśników i tak jak pisze Bunia omletów. Mam ją już z 3 lata i jak na razie nic się nie wybrzuszyło. A patelenkę mam za punkty jakie zebrała swego czasu w jednym ze sklepów. Oby służyła jak najdłużej, bo świetnie się sprawuje.
monikaT83 napisał(a): Witam!
Przed godziną kurier przyniósł mi komplet pięknych pojemników próżniowych, które wygrałam w konkursie na bożonarodzeniowe mięso. Dziękuję serdecznie. Z pewnością będą w powszechnym użyciu
.
Miłego dnia
Monika
Gratuluję. też takie mam i bardzo często z nich korzystam.
Super
kołczu napisał(a): Dzięki, poruszę ten problem
zewa napisał(a): A ja mam pytanie czysto techniczne i to raczej chyba do admina bądź informatyków zajmujących się stroną. Czy jest możliwe aby opisy przygotowania mogły się zapisywać nie tak jak do tej pory jednym ciurkiem a oddzielając poszczególne etapy np, enterem ? Taka możliwość jest tylko po edycji opisu i tu od razu moderatorki mają więcej pracy bo przepis muszą zatwierdzać dwa razy.
Wydaje mi się, że podzielony opis na etapy lepiej się czyta i chyba się ze mną też z tym zgodzicie. Bo nawet jak sobie wpiszemy opis z podziałem na etapy to system i taj je zbija w jeden ciąg.
Trochę morza dla Was
i sople lodu
Pyza napisał(a): 2milutka, chodzi o to żeby można było tekst podzielić na akapity a nie wszystko pisane ciurkiem. Żeby można było tak zrobić jeśli ktoś będzie chciał - ja bym chciała bo inaczej dłuższe przepisy zlewają się i są mało czytelne
dokładnie o to mi chodzi
a to taka ciekawostka, gruba warstwa zmrożonego piasku i pod nią wymyta przez fale dziura.
A ja mam pytanie czysto techniczne i to raczej chyba do admina bądź informatyków zajmujących się stroną. Czy jest możliwe aby opisy przygotowania mogły się zapisywać nie tak jak do tej pory jednym ciurkiem a oddzielając poszczególne etapy np, enterem ? Taka możliwość jest tylko po edycji opisu i tu od razu moderatorki mają więcej pracy bo przepis muszą zatwierdzać dwa razy.
Wydaje mi się, że podzielony opis na etapy lepiej się czyta i chyba się ze mną też z tym zgodzicie. Bo nawet jak sobie wpiszemy opis z podziałem na etapy to system i taj je zbija w jeden ciąg.
kołczu napisał(a): Będzie więcej
O to czekamy