Gotowanie zawsze odgrywało ważną rolę w moim życiu. Moją pierwszą nauczycielką była oczywiście moja mama – mistrzyni tradycyjnej, domowej kuchni włoskiej.
To, co sprawia, że kuchnia jest wyśmienita, to dbałość o jakość produktów, prostota kompozycji, szacunek dla smaku, konsystencji i charakteru wykorzystywanych składników oraz dbałość o ostateczny efekt. Te wartości przekazuję w prowadzonych przeze mnie warsztatach w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie.
Pasją i miłością do gotowania nie umiem się nie podzielić. Kiedy nie gotuję lub nie karmię przyjaciół to rozmawiam o gotowaniu.
13 cze 2016 13:32 | Marco Ghia dodał przepis |
---|---|
24 maj 2016 13:17 | Marco Ghia ocenił przepis na 5 |
24 maj 2016 13:02 | Marco Ghia dodał przepis |
13 maj 2016 14:00 | Marco Ghia dodał przepis |