Gotowanie zawsze odgrywało ważną rolę w moim życiu. Moją pierwszą nauczycielką była oczywiście moja mama – mistrzyni tradycyjnej, domowej kuchni włoskiej.
To, co sprawia, że kuchnia jest wyśmienita, to dbałość o jakość produktów, prostota kompozycji, szacunek dla smaku, konsystencji i charakteru wykorzystywanych składników oraz dbałość o ostateczny efekt. Te wartości przekazuję w prowadzonych przeze mnie warsztatach w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie.
Pasją i miłością do gotowania nie umiem się nie podzielić. Kiedy nie gotuję lub nie karmię przyjaciół to rozmawiam o gotowaniu.
15 cze 2016 10:05 | Marco Ghia dodał przepis |
---|---|
15 cze 2016 09:51 | Marco Ghia dodał przepis |
14 cze 2016 12:48 | Marco Ghia ocenił przepis na 4 |
14 cze 2016 12:43 | Marco Ghia dodał przepis |
14 cze 2016 12:29 | Marco Ghia dodał przepis |
14 cze 2016 11:45 | Marco Ghia dodał przepis |
14 cze 2016 11:23 | Marco Ghia dodał przepis |
13 cze 2016 14:30 | Marco Ghia ocenił przepis na 5 |
13 cze 2016 14:26 | Marco Ghia dodał przepis |
13 cze 2016 13:39 | Marco Ghia ocenił przepis na 5 |