Gotowanie zawsze odgrywało ważną rolę w moim życiu. Moją pierwszą nauczycielką była oczywiście moja mama – mistrzyni tradycyjnej, domowej kuchni włoskiej.

To, co sprawia, że kuchnia jest wyśmienita, to dbałość o jakość produktów, prostota kompozycji, szacunek dla smaku, konsystencji i charakteru wykorzystywanych składników oraz dbałość o ostateczny efekt. Te wartości przekazuję w prowadzonych przeze mnie warsztatach w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie.

Pasją i miłością do gotowania nie umiem się nie podzielić. Kiedy nie gotuję lub nie karmię przyjaciół to rozmawiam o gotowaniu.

15 cze 2016 10:05 Marco Ghia dodał przepis
15 cze 2016 09:51 Marco Ghia dodał przepis
14 cze 2016 12:48 Marco Ghia ocenił przepis na 4
14 cze 2016 12:43 Marco Ghia dodał przepis
14 cze 2016 12:29 Marco Ghia dodał przepis
14 cze 2016 11:45 Marco Ghia dodał przepis
14 cze 2016 11:23 Marco Ghia dodał przepis
13 cze 2016 14:30 Marco Ghia ocenił przepis na 5
13 cze 2016 14:26 Marco Ghia dodał przepis
13 cze 2016 13:39 Marco Ghia ocenił przepis na 5