Sposób przygotowania:
Migdałowa kawa Italia O’Ccaffe
Kawę zaparz, oddziel fusy i poczekaj kilka minut, aby lekko przestygła. Następnie dodaj likieru migdałowego i dokładnie wymieszaj. Przelej kawę do filiżanek lub przeźroczystych kieliszków. Kawę należy ozdobić bitą śmietaną w sprayu, wetknąć w nią całe migdały i posypać płatkami migdałowym. Z „Migdałową Italię O’CCAFFE” doskonale komponują się krucha ciasteczka z bakaliami – migdałami i czekoladą podane dodatkowo jako deser lub krucha rurki z nadzieniem migdałowym lub śmietankowym, które można podać jako deser lub przyozdobić nimi kawę. Podstawą kawowej „ Migdałowej Italii O’CCAFFE” jest kawa O’CCAFFE SUPER BAR. To doskonała mieszanka Arabiki i Robusty charakteryzująca się typową włoską intensywnością. Wspaniały, głęboki aromat i bogaty, intensywny smak zapewnia o najwyższej włoskiej jakości kawy i funduje niezapomniane doznania pieszczące zmysły. Duże opakowanie O’CCAFFE SUPER BAR jest atutem…nigdy nie zabraknie ci twojej ulubionej kawy.