Sposób przygotowania:
Mini kanapki z tortilli
Szybka i smaczna przekąska nadaje się do częstowania gości.
Rozkładamy placki tortilli każdy osobno.
Każdą tortillę smarujemy serkiem.
Na każdy płat przeznaczamy 1/4 serka.
Następnie posypujemy kapustą pekińską, nakładamy na to żółty ser w plasterkach na to wędlinę i ściskamy mocno w rulon.
Tak postępujemy z każdą tortillą.
Każdą tortillę kroimy na na 4 lub 5 części.
Gotowe podajemy.
Rozkładamy placki tortilli każdy osobno.
Każdą tortillę smarujemy serkiem.
Na każdy płat przeznaczamy 1/4 serka.
Następnie posypujemy kapustą pekińską, nakładamy na to żółty ser w plasterkach na to wędlinę i ściskamy mocno w rulon.
Tak postępujemy z każdą tortillą.
Każdą tortillę kroimy na na 4 lub 5 części.
Gotowe podajemy.