Sposób przygotowania:
Mix sałat z rzodkiewką i pomidorami
Umytą sałatę osuszyć, porwać na mniejsze kawałki, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą. Korniszony i cebulę pokroić w kosteczkę.
Seler osączyć z zalewy. Umytą rzodkiewkę pokroić w krążki, pomidora w pół plasterki. Gruszkę obrać, usunąć gniazda nasienne, drobno posiekać.
Śmietanę wymieszać z musztardą i odrobiną cukru. Wszystkie przygotowane składniki razem połączyć, doprawić do smaku.
Podawać od razu po przygotowaniu.
Seler osączyć z zalewy. Umytą rzodkiewkę pokroić w krążki, pomidora w pół plasterki. Gruszkę obrać, usunąć gniazda nasienne, drobno posiekać.
Śmietanę wymieszać z musztardą i odrobiną cukru. Wszystkie przygotowane składniki razem połączyć, doprawić do smaku.
Podawać od razu po przygotowaniu.