Madija

Madija

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 801]

Mus arbuzowo-brzoskwiniowy

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

pyszny mus z połaczenia arbuza i brzoskwinii

Mus arbuzowo-brzoskwiniowy

Składniki:

Mus arbuzowo-brzoskwiniowy

 

 

Sposób przygotowania:

Mus arbuzowo-brzoskwiniowy
Połowę arbuza wrzucić do blendera razem z połówka brzoskwinii- najlepiej z puszki, bo będzie miękka. Razem zmiksować. Dolac sok pomarańczowy i wódke i dokładnie wymieszać. Resztę arbuza i brzoskwinię pokroić na małe kawałki i wrzucic do szklanki. Zalac zmiksowanymi z sokiem owocami. Owoce jak i sok powinny być z lodówki, albo powinno się dodać 2-3 kostki lodu. Można przyozdobić listkami np  melisy czy miety.