Sposób przygotowania:
Mus kawowy milutkiej
Kawę zalać 3/4 szklanki gorącej wody ,przelej do rondelka dodaj połamaną czekoladę gorzką i delikatnie podgrzewaj na wolniutkim ogniu aż czekolada się rozpuści ,następnie dodaj żelatynę oraz dwie łyżki cukru pudru i mieszaj tak długo aż masa będzie jednolita i bez grudek,następnie rozlej do wysokich szklanek i wstaw do lodówki na 30 min aby masa stężała.
Truskawki rozmroź dodać serek oraz resztę cukru pudru i zmiksuj ale tak aby zostały maleńkie kawałeczki owocu,podziel masę na dwie części i wylej na stężałą kawę .Udekoruj bitą śmietaną oraz polej po łyżeczce sosu czekoladowo rumowego.
Truskawki rozmroź dodać serek oraz resztę cukru pudru i zmiksuj ale tak aby zostały maleńkie kawałeczki owocu,podziel masę na dwie części i wylej na stężałą kawę .Udekoruj bitą śmietaną oraz polej po łyżeczce sosu czekoladowo rumowego.
mysza75
2milutka
przyznaję że ciekawy w smaku:)
zewa
marietta
2milutka
:)))