Sposób przygotowania:
Naleśniki nadziane parówką i warzywami
Usuwam osłonkę z parówki. Ogórka kiszonego lub konserwowego kroję w słupki. Paprykę konserwową kroję w podłużne paski. Ser ścieram na tarce na dużych oczkach.
Na każdego usmażonego naleśnika kładę starty żółty ser, parówkę, paseczki ogórka i papryki konserwowej. Następnie ściśle zawijam każdego naleśnika w rulon. Wkładam do kuchenki mikrofalowej na 1-2 minuty aż do rozpuszczenia sera. Podaję z ulubionymi sosami.
Na każdego usmażonego naleśnika kładę starty żółty ser, parówkę, paseczki ogórka i papryki konserwowej. Następnie ściśle zawijam każdego naleśnika w rulon. Wkładam do kuchenki mikrofalowej na 1-2 minuty aż do rozpuszczenia sera. Podaję z ulubionymi sosami.