Sposób przygotowania:
Naleśniki z bananami i truskawkami
Na usmażonych gorących naleśnikach na środku każdego smarujemy serkiem wymieszanym z cukrem waniliowym, następnie układamy banany obrane ze skórek i przekrojone wzdłuż. Następnie zwijamy w ruloniki i przekrawamy na kilka części, na wierzchu smarujemy jeszcze serkiem i dekorujemy truskawkami w dowolnej ilości. Można też podawać na zimno ale moim zdaniem ciepłe są lepsze.
![Naleśniki z bananami i truskawkami Naleśniki z bananami i truskawkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/nalesniki-z-bananami-i-truskawkami-203645.jpg)
![Naleśniki z bananami i truskawkami Naleśniki z bananami i truskawkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/nalesniki-z-bananami-i-truskawkami-203646.jpg)
![Naleśniki z bananami i truskawkami Naleśniki z bananami i truskawkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/nalesniki-z-bananami-i-truskawkami-203647.jpg)