Sposób przygotowania:
Owsianka na kokosowym mleku
Na samym początku zagotować mleko kokosowe. Do mleka dodać płatki owsiane (u mnie górskie) i gotować tak około 5 - 8 minut, następnie zdjąć z ognia przykryć przykrywką lub spodeczkiem. Zostawić na kilka minut.
Przygotować owoce.
Oczyszczone truskawki pokroić w plasterki, połówkę banana rozgnieść widelcem, a drugą pokroić w plastry.
Borówkę amerykańską opłukać, a następnie odsączyć na sitku.
Do płatków dodać rozgniecionego banana i przemieszać.
Przełożyć do słoika najlepiej szklanego, dodać pozostałe owoce i orzechy (ulubione owoce), polać syropem klonowym i gotowe.
Słoiczek szczelnie zamykamy i posiłek, który doda nam energii gotowy do spożycia.
Przygotować owoce.
Oczyszczone truskawki pokroić w plasterki, połówkę banana rozgnieść widelcem, a drugą pokroić w plastry.
Borówkę amerykańską opłukać, a następnie odsączyć na sitku.
Do płatków dodać rozgniecionego banana i przemieszać.
Przełożyć do słoika najlepiej szklanego, dodać pozostałe owoce i orzechy (ulubione owoce), polać syropem klonowym i gotowe.
Słoiczek szczelnie zamykamy i posiłek, który doda nam energii gotowy do spożycia.