krystyna330

krystyna330

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 74]

Paluszki krabowe z pietruszką

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Pyszne paluszki krabowe idealne na zakąskę, lub jako samodzielne danie np na kolację. Polecam wszystkim przepis

Paluszki krabowe z pietruszką

Składniki:

Paluszki krabowe z pietruszką

 

  • 1 opakowanie paluszki krabowe
  • 2 łyżki natka piertuszki
  • 2 łyżki ocet balsamiczny
  • 2 łyżki oliwa extra vergin

Sposób przygotowania:

Paluszki krabowe z pietruszką
Paluszki   ( gotowe - kupne ) dzielimy na cienkie paski lub szarpiemy na nierówne kawałki.

 Sos;  siekamy drobno naytkę pietruszki, mieszamy z ocetem balsamicznym , oliwą. Mieszamy całość tak aby cała natka była pokryta oliwą i octem.

 Paluszki układamy w ładnej salaterce i polewamy  sosem.Mieszamy. Odstawiamy na chwilę do lodówki i podajemy jako zakąskę.