Sposób przygotowania:
Sałatka z awokado, pomidora i makreli
Makrelę obieramy, oddzielamy ości, ściągamy skórę. Rwiemy na mniejsze kawałki.
Pomidory myjemy i kroimy w kostkę. Awokado obieramy usuwamy pestkę, kroimy w kosteczkę.
Sałatę lodową myjemy i kroimy w kosteczkę. Składniki mieszamy z sobą.
Solimy do smaku, doprawiamy pieprzem i dodajemy ok 1 łyżki oleju.
Mieszamy i chłodzimy.
Pomidory myjemy i kroimy w kostkę. Awokado obieramy usuwamy pestkę, kroimy w kosteczkę.
Sałatę lodową myjemy i kroimy w kosteczkę. Składniki mieszamy z sobą.
Solimy do smaku, doprawiamy pieprzem i dodajemy ok 1 łyżki oleju.
Mieszamy i chłodzimy.
ciasteczka
lukrowanepierniczki