rozanka

rozanka

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 293]

Pasiasty deser

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 6

Bardzo efektownie wyglądający deser

Pasiasty deser

Składniki:

Pasiasty deser

 

  • 1 budyń waniliowy
  • 1 budyń czekoladowy
  • 1 litr mleka
  • 4 łyżki cukru(jeśli budynie były bez cukru)
  • wysokie szklanki
  • wiórki kokosowe

Sposób przygotowania:

Pasiasty deser
Ugotować budynie używając mleka i cukru w\g przepisu na opakowaniu.Gotowe jeszcze ciepłe budynie nakładać łyżka do wysokich szklanek na przemian raz ciemny,raz jasny budyń.Posypać kokosem.Jeść na ciepło lub zostawić do wystygnięcia.

Tagi:

beza bezy