Babciagramolka

Babciagramolka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2812]

Książka Kucharska: Ab ovo - czyli jajunio wg Buni

Pasta jajeczna ,, zaś potem – 2 „

  • 3
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 10

Po wszelkich Świętach i imprezach z reguły zostają jajka na twardo .

Pasta jajeczna ,, zaś potem – 2 „

Składniki:

Pasta jajeczna ,, zaś potem – 2 „

 

  • 2 jajka( bio ekologiczne ) na twardo
  • 1 łyżeczka majonezu
  • 1 łyżeczka jogurtu ( ekologicznego )
  • 2 łyżki drobno pokrojonego szczypioru
  • sól

 

Sposób przygotowania:

Pasta jajeczna ,, zaś potem – 2 „
Jajka rozgnieść widelcem .Dodać majonez , jogurt, szczypior i wymieszać .Doprawić .
Podawać do ciemnego pieczywa lub krakersów .