mitofri

mitofri

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 516]

Pasta na kanapki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Szybka w przygotowaniu i smaczna pasta do pieczywa.

Pasta na kanapki

Składniki:

Pasta na kanapki

 

  • 4 jajka
  • 4 łyżki serka twarogowego
  • 3 łyżki kukurydzy konserwowej
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżeczka chrzanu
  • pół łyżeczki soku z cytryny
  • pół cebuli
  • sól i pieprz do smaku

Sposób przygotowania:

Pasta na kanapki
Jajka ugotować na twardo. następnie obrać i pokroić w kosteczkę. Włożyć do miski. Dodać serek twarogowy, majonez, chrzan, sok z cytryny i dokładnie wymieszać.Dodać kukurydzę konserwową i pokrojoną w drobną kosteczkę cebulę. Wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem warto pastę chłodzić przez jakiś czas w lodówce. Podawać z ulubionym pieczywem. Polecam, bo jest naprawdę smaczna.