msewka

msewka

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 607]

Pasta rybna

  • 3
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 13

błyskawiczna pasta ze śledziem i wszystkiego co mamy w lodówce

Pasta rybna

Składniki:

Pasta rybna

 

  • 2 puszki fietów śledziowych w oleju
  • 1/2 puszki kukurydzy
  • pęczek szczypiorku
  • 2 łyżki majonezu
  • 1łyżka keczupu pikantnego Kotlin
  • sól,pieprz

Sposób przygotowania:

Pasta rybna
Śledzie osączyć z oleju,rozgnieść widelcem.Dodać kukurydzę i posiekany szczypiorek.Doprawić solą,pieprzem,majonezem i keczupem. Można kombinować z ogórkami konserwowymi lub kiszonymi i różnymi innymi składnikami.