gosia56

gosia56

Złoty Ekspert
[Przepisów: 823]

Pasta rybna do smarowania pieczywa

  • 3
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 7

Bardzo pyszna pasta do smarowania pieczywa.

Pasta rybna do smarowania pieczywa Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Pasta rybna do smarowania pieczywa

 

  • 1 konserwa rybna w oleju
  • 1 cebula biała
  • 2 ogórki kiszone
  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • sól,pieprz do smaku
  • 2 łyzki serka kanapkowego

Sposób przygotowania:

Pasta rybna do smarowania pieczywa
Konserwe rybną mieszamy widelcem. Cebulę obieramy kroimy w kostkę . Jajka gotujemy na twardo. Ogórek kiszony kroimy w drobną kostkę. Wszystkie składniki dajemy do miseczki ,dodajemy serek ,doprawiamy solą i pieprzem mieszamy.Pastę najlepiej przygotować trochę wczesniej aby smaki się przegryzły . Pastą smarujemy pieczywo.POLECAM!!!
Pasta rybna do smarowania pieczywa
Konserwę rybną mieszamy widelcem dla rozdrobnienia.
Pasta rybna do smarowania pieczywa
Cebulę obieramy i kroimy bardzo drobno.
Pasta rybna do smarowania pieczywa
Ogórki i jajka kroimy w drobną kostkę.