eli_555

eli_555

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1771]

Pasta rzodkiewkowa Eli

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Rzodkiewkowo jajeczna pasta z dodatkiem zielonej cebulki.

Pasta rzodkiewkowa Eli Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Pasta rzodkiewkowa Eli

 

  • 1 duży pęczek rzodkiewek
  • 1 duży pęczek zielonej cebulki
  • 8 jajek
  • 2-3 łyżki majonezu
  • sól
  • pieprz

Sposób przygotowania:

Pasta rzodkiewkowa Eli
Rzodkiwki odkroić od liści,umyć,suszyć i zetrzeć na tarce z dużymi oczkami. Szypior umyć,osuszyć papierowym ręcznikiem i posiekać. Jajka ugotować na twardo w osolonej wodzie,odlać,lekko potłuc i zalać zimną wodą. Ostudzone jajka obrać ze skorupek i drobno pokroić. Wszystkie rozdrobione składniki włożyć do miski,dodać majonez,doprawić solą,pieprzem i wymieszać. Smacznego!
Pasta rzodkiewkowa Eli
Rzodkiwki odkroić od liści umyć suszyć i zetrzeć na tarce z dużymi oczkami.
Pasta rzodkiewkowa Eli
Szypior umyć osuszyć papierowym ręcznikiem i posiekać.
Pasta rzodkiewkowa Eli
Jajka ugotować na twardo w osolonej wodzie odlać lekko potłuc zalać zimną wodą i obrać.
Pasta rzodkiewkowa Eli
Wszystkie rozdrobione składniki włożyć do miski dodać majone doprawić solą,pieprzem.