Sposób przygotowania:
Pasta z szynką na serkach topionych
Do miseczki wkładamy serki topione i majonez. Przyprawiamy pieprzem i dokładnie mieszamy aż uzyskamy aksamitną papkę. Por opłukujemy i osuszamy następnie bardzo drobno kroimy i dorzucamy do miski z serkami. Następnie dodajemy bardzo drobno pokrojone plasterki szynki.
Jajka gotujemy na twardo i zostawiamy do ostygnięcia. Następnie kroimy je w drobną kosteczkę i dorzucamy do pasty. Na tym etapie wszystkie składniki pasty bardzo dokładnie mieszamy lekko ugniatając je.Pasta najlepiej smakuje ze świeżym pieczywem, podana na śniadanie lub kolację.
Jajka gotujemy na twardo i zostawiamy do ostygnięcia. Następnie kroimy je w drobną kosteczkę i dorzucamy do pasty. Na tym etapie wszystkie składniki pasty bardzo dokładnie mieszamy lekko ugniatając je.Pasta najlepiej smakuje ze świeżym pieczywem, podana na śniadanie lub kolację.
Atka1902