Sposób przygotowania:
Pasta z szynką, serem i porem
Pora oczyszczamy, kroimy w drobną kostkę oprószamy delikatnie solą i odstawiamy na 15 minut. Po tym czasie pora przekładamy na ręcznik papierowy i odsączmy go z nadmiaru wody – przekładamy do salaterki.
Do pokrojonego pora dodajemy pokrojoną w drobną kostkę szynkę i ser żółty. Dodajmy majonez wszystko razem mieszamy i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
UWAGA! Pora, szynkę i ser możemy zblendować – pasta będzie wtedy gładka- ja osobiście wolę ją w wersji pokrojonej, a nie zblendowanej. Serwujemy z ulubionym pieczywem, smacznego
Do pokrojonego pora dodajemy pokrojoną w drobną kostkę szynkę i ser żółty. Dodajmy majonez wszystko razem mieszamy i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
UWAGA! Pora, szynkę i ser możemy zblendować – pasta będzie wtedy gładka- ja osobiście wolę ją w wersji pokrojonej, a nie zblendowanej. Serwujemy z ulubionym pieczywem, smacznego
zaabaa91
Igraszki Losu