Sposób przygotowania:
Pasta z tuńczyka
1. Jajka gotujemy na twardo.
2. Do salaterki przekładamy tuńczyka, kukurydzę, pokrojoną paprykę czerwoną, pokrojone drobno ugotowane jajka oraz kilka umytych listków świeżego szpinaku, które siekamy drobno.
3. Dodajemy majonez oraz musztardę.
4. Doprawiamy solą i pieprzem.
5. Mieszamy dokładnie i odkładamy na chwilę do lodówki, aby smaki się przegryzły.
2. Do salaterki przekładamy tuńczyka, kukurydzę, pokrojoną paprykę czerwoną, pokrojone drobno ugotowane jajka oraz kilka umytych listków świeżego szpinaku, które siekamy drobno.
3. Dodajemy majonez oraz musztardę.
4. Doprawiamy solą i pieprzem.
5. Mieszamy dokładnie i odkładamy na chwilę do lodówki, aby smaki się przegryzły.
ciasteczka
biedroneczki
lukrowanepierniczki
Czekoladka 2