Sposób przygotowania:
Mini kanapeczki z pastą z tuńczyka
Tuńczyka odcedzam z oleju, przekładam do miski. Rzodkiewki myję i kroję w drobną kostkę.
Ogórki konserwowe również kroję w drobną kostkę. Do miski przekładam wszystkie składniki.
Dodaję ser żółty tarty, przyprawy oraz musztardę i majonez. Bagietki kroję w kawałki grubości ok 3-4 cm.
Na bagietki kładę za pomocą łyżki porcję pasty. Wierzch posypuję jeszcze odrobiną pieprzu.
Smacznego.
Ogórki konserwowe również kroję w drobną kostkę. Do miski przekładam wszystkie składniki.
Dodaję ser żółty tarty, przyprawy oraz musztardę i majonez. Bagietki kroję w kawałki grubości ok 3-4 cm.
Na bagietki kładę za pomocą łyżki porcję pasty. Wierzch posypuję jeszcze odrobiną pieprzu.
Smacznego.