Sposób przygotowania:
pierś z nachos
Kurczaka paprykę oraz cebulę kroimy w cienkie paski.
Mięso wrzucamy na suchą, mocno rozgrzaną patelnię. Kiedy pierś zmieni już kolor na biały dokładamy warzywa.
Doprawiamy solą, pieprzem , majerankiem oraz mała porcją chilli. Podsmażamy jeszcze chwilkę tak aby papryka i cebula nie zmiękły.
Całość przekładamy na talerz, ozdabiamy pomidorem i nachos, brzegi talerza posypujemy majerankiem:)
Smacznego:)
Mięso wrzucamy na suchą, mocno rozgrzaną patelnię. Kiedy pierś zmieni już kolor na biały dokładamy warzywa.
Doprawiamy solą, pieprzem , majerankiem oraz mała porcją chilli. Podsmażamy jeszcze chwilkę tak aby papryka i cebula nie zmiękły.
Całość przekładamy na talerz, ozdabiamy pomidorem i nachos, brzegi talerza posypujemy majerankiem:)
Smacznego:)