iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Przystawka obiadowa z selera naciowego

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 4
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Surówka z selera naciowego i białej kapusty

Przystawka obiadowa z selera naciowego

Składniki:

Przystawka obiadowa z selera naciowego

 

 

Sposób przygotowania:

Przystawka obiadowa z selera naciowego
Cebulę 3 szt dość duże obieramy z łupiny. Paprykę czerwoną myjemy i usuwamy białe błonki i pestki. Kapustę białą kroimy dość drobno , dodajemy do niej pokrojoną w kosteczkę cebule - solimy i odstawiamy. Seler naciowy kroimy w kosteczkę tak samo traktujemy czerwoną paprykę . Warzywa do dajemy do kapusty. Mieszamy wszystko razem. Na koniec dodajemy pokrojone pomidory w dość dużą kostkę. Lekko mieszamy z majonezem. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku.

Tagi:

seler