Sposób przygotowania:
Pyszna sałatka z grzybkami
Na początku w garnku w gorącej wodzie przez 10 minut moczymy grzybki. Następnie gotujemy je pod przykryciem przez kolejne 10 minut. Po tym czasie odcedzamy i odstawiamy do wystygnięcia. Zimne kroimy w paseczki. Kukurydzę odcedzamy z zalewy.
Makaron gotujemy według przepisu podanego na opakowaniu.Ugotowany odcedzamy i polewamy zimną wodą. Następnie wszystkie składniki łączymy ze sobą w misce. Doprawiamy do smaku sosem sojowym, oliwą i pieprzem.
Cebulę dymkę myjemy, osuszamy i drobno siekamy.Na koniec posypujemy ją wyłożoną na talerzach sałatkę.Smacznego.
Makaron gotujemy według przepisu podanego na opakowaniu.Ugotowany odcedzamy i polewamy zimną wodą. Następnie wszystkie składniki łączymy ze sobą w misce. Doprawiamy do smaku sosem sojowym, oliwą i pieprzem.
Cebulę dymkę myjemy, osuszamy i drobno siekamy.Na koniec posypujemy ją wyłożoną na talerzach sałatkę.Smacznego.