Madija

Madija

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 801]

Książka Kucharska: Przepisy na kawę

Rokokowa-kokosowa przyjemność

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

słodka kawa o ciekawym smaku

Rokokowa-kokosowa przyjemność

Składniki:

Rokokowa-kokosowa przyjemność

 

  • 2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej Tchibo Exclusive 100% Arabica
  • ¾ filiżanki wody
  • 2 łyżeczki malibu
  • 0,5 łyzeczki cukru waniliowego
  • 0,5 lyzeczki cukru kryształu
  • Mleko

 

Sposób przygotowania:

Rokokowa-kokosowa przyjemność
Do filiżanki wsypać kawę i zalać gorąca wodą. Cukier i cukier waniliowy wymieszać z malibu. Wlac do zaparzonej kawy. Filizankę uzupełnić podgrzanym mlekiem.

Tagi:

kawa