Sposób przygotowania:
Roladki czekoladowo-kokosowe
Ciasto:
Cukier, kakao, wodę i masło - zagotować, odstawić żeby ostygło. Później dodać zmielone herbatniki, wymieszać.
Masa:
Masło i cukier utrzeć i następnie dodać kokos, wymieszać.
Natłuścić papier pergaminowy wyłożyć ciasto, cienko rozsmarować. następnie nałożyć masę kokosową cienko rozsmarować na cieście. Zwinąć w ciasny rulonik i włożyć do lodówki na minimum dwie godz. Kiedy zastygnie kroimy na 1 cm kawałki.
Cukier, kakao, wodę i masło - zagotować, odstawić żeby ostygło. Później dodać zmielone herbatniki, wymieszać.
Masa:
Masło i cukier utrzeć i następnie dodać kokos, wymieszać.
Natłuścić papier pergaminowy wyłożyć ciasto, cienko rozsmarować. następnie nałożyć masę kokosową cienko rozsmarować na cieście. Zwinąć w ciasny rulonik i włożyć do lodówki na minimum dwie godz. Kiedy zastygnie kroimy na 1 cm kawałki.