iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Roszponka z marynowanymi cebulkami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 3
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Kolejna moja propozycja na super zdrową i lekką sałatkę . Mocy dodaje jej olej lniany - niesamowity smak i eliksir zdrowia. Do tego kawałki fety i srebrna marynowana cebulka.

Roszponka z marynowanymi cebulkami

Składniki:

Roszponka z marynowanymi cebulkami

 

Sposób przygotowania:

Roszponka z marynowanymi cebulkami
Roszponkę myjemy osuszamy w wirówce do sałaty i układamy na talerzach lub w dużej misce. Ser feta kroimy w mniejsze kawałki , dodajemy do sałatki. Pomidory myjemy i kroimy w ćwiartki. Układamy na sałatce. Cebulki odsączamy z zalewy dodajemy do sałatki. Całość solimy sola morską , doprawiamy pieprzem młotkowanym. Kropimy suto olejem lnianym. Podajemy z tostami. .

Tagi:

sery ser cebula