Sposób przygotowania:
Sałatka pieczarkowa
Pieczarki oczyścić umyć pokroić w plasterki włożyć do gotującej wody i gotować około 10 minut, następnie wyjąc odsączyć z wody, ostudzić.
Jajka ugotować na twardo, po ugotowaniu przepłukać zimną wodą obrać i pokroić w kostkę, cebule obrać pokroić również w kostkę.
Wszystkie składniki włożyć do miski dokładnie wymieszać do połączenia składników dodając majonez i musztardę oraz doprawiając do smaku pieprzem i solą.
Przed podaniem schłodzi w lodówce
Jajka ugotować na twardo, po ugotowaniu przepłukać zimną wodą obrać i pokroić w kostkę, cebule obrać pokroić również w kostkę.
Wszystkie składniki włożyć do miski dokładnie wymieszać do połączenia składników dodając majonez i musztardę oraz doprawiając do smaku pieprzem i solą.
Przed podaniem schłodzi w lodówce
gusia1000
BozenaMatuszczyk
Miło mi Justyna. Dzięki.;)