IwonaF

IwonaF

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 184]

Sałatka rybno - twarożkowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 6

świetny pomysł na śniadanie - nie tylko piątkowe

Sałatka rybno - twarożkowa

Składniki:

Sałatka rybno - twarożkowa

 

  • 1 puszka filetów z ulubionej ryby w oleju
  • 1 kostka chudego twarogu (ok. 200g)
  • 1 pęczek szczypiorku
  • 5 średnich rzodkiewek
  • 3 duże łyżki pikantnego ketchupu
  • SmakoMyk i pieprz do smaku

Sposób przygotowania:

Sałatka rybno - twarożkowa
Rybę (wraz z olejem) i ser zgniatamy widelcem w misce. Dodajemy posiekany (wraz z szalotką szczypiorek) oraz drobno pokrojone rzodkiewki. Na końcu wkładamy do miski ketchup i przyprawy. Dokładnie mieszamy.
Smacznego :)

Tagi:

ryba ryby