TeresaJ

TeresaJ

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 37]

Sałatka warstwowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Szybka i kolorowa sałatka.

Sałatka warstwowa Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Sałatka warstwowa

 

 

Sposób przygotowania:

Sałatka warstwowa
Jajka ugotować, ostudzić i obrać ze skorupek.Pokroić na nieduże cząstki.Fasolkę osączyć.Rozłożyć połowę do dużej szklanej salaterki, polać keczupem, na to ułożyć część pokrojonych jajek i polać majonezem.Trzecia warstwa ma być z fasolki i keczupu, na to czwarta warstwa, jajka i majonez.Na końcu ozdobić paseczkami czerwonej papryki i zieloną pietruszką.
Sałatka warstwowa
Pietwszy składnik jest już dodany do miseczki.Do pracy:)
Sałatka warstwowa
Pokrojone jajka właśnie zostały dodane do miseczki.