Sposób przygotowania:
Sałatka z dodatkiem sałaty rzymskiej
Fileta kroimy na mniejsze kawałki, dodajemy przyprawę do gyrosa i oliwę. Mieszamy i smażymy.
Zostawiamy, aby ostygnął. Sałatę kroimy. Kukurydzę odsączamy. Rzodkiewki kroimy w kółka. Pomidorki w ćwiartki.
Obranego ogórka kroimy na mniejsze kawałki.
Sos przygotowujemy w/g przepisu podanym na opakowaniu. Wszystkie przygotowane składniki łączymy ze sobą. Dodajemy sos i dokładnie mieszamy.
Odstawiamy na pół godziny, aby wszystkie składniki się połączyły.
Zostawiamy, aby ostygnął. Sałatę kroimy. Kukurydzę odsączamy. Rzodkiewki kroimy w kółka. Pomidorki w ćwiartki.
Obranego ogórka kroimy na mniejsze kawałki.
Sos przygotowujemy w/g przepisu podanym na opakowaniu. Wszystkie przygotowane składniki łączymy ze sobą. Dodajemy sos i dokładnie mieszamy.
Odstawiamy na pół godziny, aby wszystkie składniki się połączyły.