Sposób przygotowania:
Sałatka z kapusty pekińskiej, marchewki i jajka
1. Kapustę pekińską należy drobno pokroić. Z kolei marchewkę obrać, umyć i dokładnie osuszyć, a ugotowane na twardo jajko obrać ze skorupki.
2. Następnie przygotowane jajko i marchewkę należy zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
3. Wszystkie składniki sałatki należy dokładnie ze sobą wymieszać i przyprawiając do smaku solą, pieprzem i musztardą.
4. Gotową sałatkę odstawić na kilka minut, żeby składniki ,,przegryzły się''. Sałatka jest gotowa.
Smacznego.
2. Następnie przygotowane jajko i marchewkę należy zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
3. Wszystkie składniki sałatki należy dokładnie ze sobą wymieszać i przyprawiając do smaku solą, pieprzem i musztardą.
4. Gotową sałatkę odstawić na kilka minut, żeby składniki ,,przegryzły się''. Sałatka jest gotowa.
Smacznego.