Sposób przygotowania:
Sałatka z kukurydzy, groszku i fasoli
Pierś z kurczaka przeciąć na mniejsze płaty, aby szybciej się równomiernie upiekła, doprawić wedle uznania (ja używam tylko pieprzu, soli i nieco oregano). Mięso ostudzić i pokroić w dość dużą kostkę. Do miski wrzucić odsączoną kukurydzę, fasolę i groszek, dodać mięso. Połączyć z majonezem i posiekaną zieloną częścią dymki.
![Sałatka z kukurydzy, groszku i fasoli Sałatka z kukurydzy, groszku i fasoli](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-z-kukurydzy-groszku-i-fasoli-88961.jpg)
![Sałatka z kukurydzy, groszku i fasoli Sałatka z kukurydzy, groszku i fasoli](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-z-kukurydzy-groszku-i-fasoli-88962.jpg)
![Sałatka z kukurydzy, groszku i fasoli Sałatka z kukurydzy, groszku i fasoli](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-z-kukurydzy-groszku-i-fasoli-88963.jpg)