Sposób przygotowania:
Sałatka z ravioli
Na początek ugotuj jajka na twardo. Potem po przelaniu zimna wodą i obraniu pokrój w grubą kostkę i wrzuć do miski. Następnie ugotuj ravioli według informacji zamieszczonej na opakowaniu, odcedź na sicie i wystudź.
Kukurydzę odsącz z zalewy. na sicie Por dokładnie umyj i przekrój na pół wzdłuż i posiekaj apotem lekko lekko posól, wymieszaj. Szczypiorek posiekaj a obrany czosnek przeciśnij przez praskę lub drobno posiekaj.
Wszystkie składniki wrzuć do miski i dodaj do smaku sól i pieprz a na koniec wymieszaj sałatkę. Odstaw ją do lodówki na około godzinę aby smaki się przegryzły.
Podawaj jako przekąskę lub na kolację czy śniadanie.
Kukurydzę odsącz z zalewy. na sicie Por dokładnie umyj i przekrój na pół wzdłuż i posiekaj apotem lekko lekko posól, wymieszaj. Szczypiorek posiekaj a obrany czosnek przeciśnij przez praskę lub drobno posiekaj.
Wszystkie składniki wrzuć do miski i dodaj do smaku sól i pieprz a na koniec wymieszaj sałatkę. Odstaw ją do lodówki na około godzinę aby smaki się przegryzły.
Podawaj jako przekąskę lub na kolację czy śniadanie.