Sposób przygotowania:
Sałatka z rodzynkami i rzodkiewką
Rodzynki zalewam wrzątkiem i pozostawiam ok 30min. Następnie odcedzam.
Ugotowane jajka, szynkę, cebulę, ser, rzodkiewki oraz natkę pietruszki drobno siekam. Dodaję do miseczki.
Selera odcedzam i drobno siekam. Kukurydzę odcedzam. Dodaję do miseczki.
Nastepnie dodaję składniki sosu. Mieszam. Całość pozostawiam w lodówce ok 30 min przed podaniem.
Ugotowane jajka, szynkę, cebulę, ser, rzodkiewki oraz natkę pietruszki drobno siekam. Dodaję do miseczki.
Selera odcedzam i drobno siekam. Kukurydzę odcedzam. Dodaję do miseczki.
Nastepnie dodaję składniki sosu. Mieszam. Całość pozostawiam w lodówce ok 30 min przed podaniem.