Sposób przygotowania:
Warstwowa sałatka z rzodkiewką
Myjemy warzywa i osuszamy.
Obieramy ogórka. Paprykę kroimy w kostkę i układamy na dnie miski. Na papryce kładziemy połowę kaszy jaglanej.
Łososia wyjmujemy z opakowania w kroimy w kostkę. Układamy na kaszy. Ogórek kroimy w kostkę i układamy na łososiu. Następnie układamy drugą warstwę kaszy jaglanej.
Od rzodkiewek odcinamy ogonki i kroimy w kostkę. Układamy na kaszy. Na kaszę kładziemy majonez, rozsmarowujemy, przyprawiamy solą i pieprzem. Na wierzchu kładziemy pokrojony szczypiorek.
Przed jedzeniem mieszamy.
Obieramy ogórka. Paprykę kroimy w kostkę i układamy na dnie miski. Na papryce kładziemy połowę kaszy jaglanej.
Łososia wyjmujemy z opakowania w kroimy w kostkę. Układamy na kaszy. Ogórek kroimy w kostkę i układamy na łososiu. Następnie układamy drugą warstwę kaszy jaglanej.
Od rzodkiewek odcinamy ogonki i kroimy w kostkę. Układamy na kaszy. Na kaszę kładziemy majonez, rozsmarowujemy, przyprawiamy solą i pieprzem. Na wierzchu kładziemy pokrojony szczypiorek.
Przed jedzeniem mieszamy.