Sposób przygotowania:
Sałatka z tuńczykiem i ryżem
Ugotowany i zimny ryż przekładam do miski. Następnie tuńczyka odcedzam i przekładam do ryżu.
Ugotowane jajka obieram, a następnie drobno kroję, dodaję do miski.
Ogórki konserwowe drobno siekam i dodaję do miseczki. Szalotkę obieram i drobno siekam również dodaję do pozostałych składników.
Na koniec kukurydzę odcedzam i przekładam do pozostałych produktów. Dodaję majonez i przyprawy. Mieszam.
Przed podaniem wkładam do lodówki na min 30 minut.
Ugotowane jajka obieram, a następnie drobno kroję, dodaję do miski.
Ogórki konserwowe drobno siekam i dodaję do miseczki. Szalotkę obieram i drobno siekam również dodaję do pozostałych składników.
Na koniec kukurydzę odcedzam i przekładam do pozostałych produktów. Dodaję majonez i przyprawy. Mieszam.
Przed podaniem wkładam do lodówki na min 30 minut.