Sposób przygotowania:
Sałatka z zapiekaną rybą
Odmrozić fileta rybnego i pokroić na mniejsze kawałki. Posypać przyprawą do ryb i odłożyć na kilka minut. Smażymy obtoczone w mące kukurydzianej.
Słoiki 0,9 litra papryki i ogórków otwieramy a zawartość kroimy w kosteczkę. Cebule po obraniu kroimy w drobną kosteczkę.
Wlewamy olej o wodę do garnka. Dodajemy resztę składników sosu i dokładnie mieszamy. Gotujemy chwilę. Układamy naprzemiennie wymieszane ze sobą pokrojone warzywa z rybą zaczynając i kończąc na warzywach. W połowie polewamy częścią gorącego sosu i na koniec resztą. Pozostawiamy do wystygnięcia i schłodzenia na kilka godzin w lodówce.
Słoiki 0,9 litra papryki i ogórków otwieramy a zawartość kroimy w kosteczkę. Cebule po obraniu kroimy w drobną kosteczkę.
Wlewamy olej o wodę do garnka. Dodajemy resztę składników sosu i dokładnie mieszamy. Gotujemy chwilę. Układamy naprzemiennie wymieszane ze sobą pokrojone warzywa z rybą zaczynając i kończąc na warzywach. W połowie polewamy częścią gorącego sosu i na koniec resztą. Pozostawiamy do wystygnięcia i schłodzenia na kilka godzin w lodówce.