Sposób przygotowania:
Sałatka z zupek chińskich
1.Odsącz wszystkie warzywa z zalewy.
2.Makaron z zupki pokrusz zalej wrzącą wodą ( nie wsypuj przypraw!!)Pozostaw do ostygnięcia
3.Pokrój :paprykę i ogórki w kostkę,a pieczarki w ciękie plasterki
4.wszystko wsyp do miski dodaj makaron.
5.W zupce chińskiej były 2 małe saszetki. Jedna z nich przeźroczysta to przyprawa i ją wsyp do sałatki drugą wyrzuć
6.Dodaj majonez
2.Makaron z zupki pokrusz zalej wrzącą wodą ( nie wsypuj przypraw!!)Pozostaw do ostygnięcia
3.Pokrój :paprykę i ogórki w kostkę,a pieczarki w ciękie plasterki
4.wszystko wsyp do miski dodaj makaron.
5.W zupce chińskiej były 2 małe saszetki. Jedna z nich przeźroczysta to przyprawa i ją wsyp do sałatki drugą wyrzuć
6.Dodaj majonez