anulkadh

anulkadh

Złoty Ekspert
[Przepisów: 679]

Smażona kiełbaska

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Kiełbaska z cebulką jest ciężko strawna ale podawana raz od czasu nie zaszkodzi i zaspokoi nasz apetyt .

Smażona kiełbaska

Składniki:

Smażona kiełbaska

 

  • kiełbasa podwawelska 2 szt
  • cebula 1 szt
  • ketchup
  • smalec 1 łyżeczka
  • majonez

Sposób przygotowania:

Smażona kiełbaska
Kiełbasę pokroić na kawałki, następnie ponacinać w kilku miejscach. Smalec dać na patelnię i rozgrzać ułożyć kiełbaskę i obraną oraz pokrojoną w kostkę, cebulę . Smażyć na delikatnie złoty kolor uważając aby cebula się nie przypaliła lecz nabrała pięknego złotego koloru. Kiełbaskę podawać z ketchupem i z majonezem.

Tagi:

kielbasa