Sposób przygotowania:
smażona wędlinka z chlebem
Kromki chleba maczamy w jaju. Kładziemy na to po dwa plasterki szynki. I smażymy wpierw z tej strony co jest szynka a następnie z drugiej. Na sam koniec smażenia kładziemy na wierzch plasterek serka żółtego. Pod pływem ciepła rozpuści się.
Polewamy nasze kanapeczki ketchupem lub sosem tatarskim:)
Idealne na śniadanie :)
Smacznego
PS: Oczywiści można to robić bez jajka , ale ja lubie sobie urozmaicać ;)
I Chleb nie musi być świeży. Może być "wczorajszy". I tak zrobi się miękki :)
Smacznego
Polewamy nasze kanapeczki ketchupem lub sosem tatarskim:)
Idealne na śniadanie :)
Smacznego
PS: Oczywiści można to robić bez jajka , ale ja lubie sobie urozmaicać ;)
I Chleb nie musi być świeży. Może być "wczorajszy". I tak zrobi się miękki :)
Smacznego