Sposób przygotowania:
Szybka sałatka obiadowa
Sałatę lodową myjemy, osuszamy a następnie liście rwiemy na mniejsze kawałki.
Rzodkiewki myjemy , osuszamy ręcznikiem papierowym , usuwamy ogonki i kroimy w cienkie plasterki , pora po oczyszczeniu z wierzchnich liści myjemy , kroimy w cienkie pół prążki.
Cebulkę zieloną i koperek świeży umyć i poszatkować.
Wszystkie warzywa przełożyć do większej miski dodać przyprawy oraz jogurt naturalny i śmietanę.
Całość wymieszać udekorować plasterkami ogórka zielonego.
Rzodkiewki myjemy , osuszamy ręcznikiem papierowym , usuwamy ogonki i kroimy w cienkie plasterki , pora po oczyszczeniu z wierzchnich liści myjemy , kroimy w cienkie pół prążki.
Cebulkę zieloną i koperek świeży umyć i poszatkować.
Wszystkie warzywa przełożyć do większej miski dodać przyprawy oraz jogurt naturalny i śmietanę.
Całość wymieszać udekorować plasterkami ogórka zielonego.
gusia1000