Sposób przygotowania:
Szynkowa sałatka
Przygotowanie:
Bułki ciabatki pokrój delikatnie na 5 kromek.Opryskaj lub wysmaruj je pędzlem maczanym w oliwie,układając jedna obok drugiej na patelni smaż z obu stron na złocisty kolor.Rukolę dokładnie myjemy,obieramy.Kładziemy na spodek obok grzanek.Pomiędzy rukolę a grzankę wsadź plastry szynki parmezańskiej zwiniętą w tzw.różę.Całość zsyp twarogiem i skrop oliwą z sokiem z cytryny.
Bułki ciabatki pokrój delikatnie na 5 kromek.Opryskaj lub wysmaruj je pędzlem maczanym w oliwie,układając jedna obok drugiej na patelni smaż z obu stron na złocisty kolor.Rukolę dokładnie myjemy,obieramy.Kładziemy na spodek obok grzanek.Pomiędzy rukolę a grzankę wsadź plastry szynki parmezańskiej zwiniętą w tzw.różę.Całość zsyp twarogiem i skrop oliwą z sokiem z cytryny.