Sposób przygotowania:
Tiramisu Pysznie i szybko!!!!
1 KG MASCARPONE 8 JAJ SZKL.CUKRU 800GR BISZKOPTÓW(ZALEŻY OD WIELKOŚCI BLACHY).ZROBIĆ DUŻY KUBEŁ KAWY JAK SIĘ OSTUDZI WLAĆ DUŻY KIELICH WÓDKI I Z PÓŁ OLEJKU MIGDAŁOWEGO!! BISZKOPTY NAMOCZYĆ I WYKŁADAĆ NA BLACHĘ(NIE TRZYMAĆ BISZKOPTÓW W TEJ KAWIE BO ZA BARDZO ZMIĘKNĄ!!! NA 2 SEKUNDY).NA BISZKOPTY WIEKSZĄ CZĘŚĆ MASY NAŁOŻYĆ NA MASĘ ZNOWU BISZKOPTY(NAMOCZONE W KAWIE 2 SEKUNDY)NA TO MASE MNIEJSZĄ CZĘŚĆ POSYPAĆ KAKAEM SŁODKIM I DO LODOWKI!!MASA:ŻÓŁTKA Z POŁOWĄ CUKRU(PÓŁ SZKL.)UBIĆ MIKSEREM ŻĘBY MIAŁO KOLOR BIAŁY(JAK KOGEL MOGEL),Z BIAŁEK UBIC PIANE (UWAGA!!!!!!!!!!!!!! 5 BIAŁEK RESZTĘ WYZUCIĆ)JAK UBIJE DODAĆ DRUGĄ CZĘŚĆ CUKRU(PÓŁ SZKL.)POŁĄCZYĆ MASĘ ŻÓLTEK Z MASĄ BIAŁEK I MASCARPONE (1KG)