Sposób przygotowania:
Tiramisu - włoski deser
Gotujemy wodę , zalewamy wrzątkiem , słodzimy i studzimy . Maczamy biszkopty , wykładamy połowę dno naczynia szklanego . Ubijamy na parze żółtka z cukrem , studzimy i mieszamy z serkiem , mieszamy razem , aby się dobrze połączyły . Dodajemy cukier wanilinowy . Wykładamy masę na ciastka , na masę resztę biszkoptów . Posypujemy kakao . Wstawiamy do lodówki na 2-3 godziny lub na całą noc .
![Tiramisu - włoski deser Tiramisu - włoski deser](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tiramisu-wloski-deser-263466.jpg)
![Tiramisu - włoski deser Tiramisu - włoski deser](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tiramisu-wloski-deser-263467.jpg)
![Tiramisu - włoski deser Tiramisu - włoski deser](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tiramisu-wloski-deser-263468.jpg)
![Tiramisu - włoski deser Tiramisu - włoski deser](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tiramisu-wloski-deser-263469.jpg)
martyna94